29.10.2022 10:00
Turun Riennon Taitoluistelu ry

SSL:n Oma Urheilufysio -palvelu käytössänne!

TRT on ottanut käyttöön SSL:n Oma Urheilufysio -palvelun, joka mahdollistaa jäsenillemme edullisia palveluita urheilun tueksi.

SSL:n Oma Urheilufysio -palvelu on rakennettu vastaamaan nykyaikaisen urheiluseuratoiminnan tarpeisiin. Oma urheilufysioterapeutti on seuran luotettu asiantuntija, joka toimii seuran tai joukkueen urheilijoiden ja valmennustiimin tukena, kun urheilijoilla ilmenee rasitus- tai traumaperäisiä ongelmia. Seuralle valittu Oma urheilufysioterapeutti tuntee seuran ja sen urheilijoiden tilanteen, jolloin palvelu on henkilökohtaista. Fysioterapeutin tärkeänä tehtävänä on myös toimia viestijänä urheilijan, urheilijan taustajoukkojen ja seuran välillä. TRT:n oma urheilufysioterapeutteina toimivat Viljo Niemeläinen ja Anna Saunamäki. Heihin voit tutustua paremmin SSL:n kotisivujen kautta.

SSL Finlandin fysioterapeutit ovat urheilufysioterapian ammattilaisia, sekä leikkausta edeltävän, sen jälkeisen kuntoutusprosessin ja urheilijan suorituskykyä parantavan harjoittelun erikoisosaajia. Kuntoutuvan urheilijan suorituskykyä parantava harjoittelu ja kuntouttavia toimenpiteitä sisältävä fysioterapia pystytään erittäin laadukkaasti yhdistämään yhdeksi prosessiksi loukkaantuneen urheilijan tehdessä paluuta täysipainoiseen urheiluun. Tämä prosessi alkaa heti kun urheilija joutuu sivuun normaalista suorittamisesta.

Oma urheilufysio -palvelu on molempia osapuolia hyödyttävä vapaaehtoinen yhteistyösopimus. Seuran kanssa on sovittu sopimushinnat ja kustannuksista vastaavat urheilijoiden taustajoukot. Hinnoissa ei ole toimisto -tai kantamaksuja eikä laskutuslisiä. Oma urheilufysio palvelun tavoite on mahdollistaa junioriurheilijoille mahdollisimman laadukas urheilufysioterapeuttinen hoitokokonaisuus tukemaan junioriurheilijoiden tehokasta ja turvallista paluuta lajin pariin ja välttää tarpeettomia liikuntakieltoja ja poissaoloja, jolloin lapset ja nuoret voivat pysyä heille tärkeän harrastuksen ja kavereiden parissa

Lue lisää SSL:n oma urheilufysion sisällöstä TRT:lle liitteestä.

Nämä liitteessä esitellyt TRT:n yhteistyöhinnat koskevat myös luistelijoiden perheenjäseniä, joten jos tarvetta tulee ovat kaikki tämän tiedotteen saajat oikeutettuja palveluun!